Referenties en webwinkel

 U kunt mij direct benaderen wanneer u producten nodig heeft: 
T: 0314-34 54 46    E: agnesmoesker@hetnet.nl   

Zie ook mijn Contact pagina

Referenties

Cliënten en hun ervaring:

Dina met een kopje thee: “Dit is precies hoe ik mij voel na mijn schoonheidsbehandeling bij jou! Ik maak er ff een foto van. Die mail ik dan naar jou Agnes.”

– Terwijl ik aan het harsen en épileren ben bij Lianne zegt ze:Hier word ik zó relaxt van, héérlijk!”

– Zo mooi: moeder Diane appte mij:

  • Dochter Louise had vandaag de eerste 2 uur vrij. Ze kon het rustig aan doen.  Ze wilde de week goed beginnen, dus zat ze met een lekker gezichtsmasker op te ontbijten. Ze zat naar moeder Diane te staren en zei: jouw huid ziet er echt heel goed uit mam! Ik weet nog dat jij allemaal bultjes in je gezicht had, maar dat heb je nu niet meer….

Saskia: “Ik kom al sinds een jaar of vijf bij Agnes. Het fijne aan Agnes vind ik de persoonlijke benadering, waarbij je je meteen op je gemak voelt.”

  • Door de producten die ze me heeft aangeraden en de fijne behandelingen zijn mijn huidproblemen (rosacea) nu goed onder controle. Na elke behandeling zie en voel ik de verbetering en heb ik echt het gevoel dat mijn huid er weer even tegen kan.”

– Nel: Na het zorgvuldig verwijderen van meeëters:“Het ruimt weer lèkker op!”

 

UW HUID IS KOSTBAAR

Daarom verdient uw huid bijzondere aandacht en individuele, zorgvuldige verzorging. Harmonieus op elkaar afgestemde ingrediënten creëren een effectieve verzorgende formule, die optimale verdraagbaarheid garandeert met duidelijke merkbare resultaten. U helpt uw huid haar natuurlijke balans in stand te houden, opdat zij mooi en gezond blijft.

De kwaliteit van de producten is gebaseerd op gefundeerde biokosmetische en farmaceutische kennis en tientallen jaren ervaring met productontwikkeling.

Verzorging met de producten van Doctor Eckstein BioKosmetik draagt bij aan de harmonie van lichaam, geest en ziel. Al decennia lang streven wij ernaar deze zo goed mogelijk te ondersteunen.

Onze producten bevatten geen minerale oliën, siliconen oliën of synthetische kleurstoffen en worden niet op dieren getest.

Hoogachtend,

Dr. Gerd Eckstein

Agnes: “En daar ben ik heel blij mee. Fantastisch om mee te werken. En met heel mooie resultaten en tevreden clienten. Een goede keuze!