Referenties

Cliënten en hun ervaring:

Saskia: “Ik kom al sinds een jaar of vijf bij Agnes. Het fijne aan Agnes vind ik de persoonlijke benadering, waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Door de producten die ze me heeft aangeraden en de fijne behandelingen zijn mijn huidproblemen (rosacea) nu goed onder controle. Na elke behandeling zie en voel ik de verbetering en heb ik echt het gevoel dat mijn huid er weer even tegen kan.”

“Ik wilde ook nog even zeggen dat ik erg tevreden ben met hoe mijn huid eruitziet en voelt na de behandeling deze week. Ik zie duidelijk verbetering, en het voelt ook echt anders aan, met name mijn voorhoofd, ik denk door de heerlijke massage 🙂 Mijn kin ziet er ook een stuk rustiger uit.”

Annie: “Mijn neus, ja, dat is echt een hangplek voor meeëters!”

Marian: Spontaan en nog nagenietend van háár schoonheidssbehandeling: “Er zit hier een tevréden klant!!”

 

 

Andere cliënten:

Maarten: “Ik ben voor acnébehandelingen naar Agnes gegaan, omdat de dokter er niets meer aan kon doen en ik hoopte dat zij dat wel kon. In het begin was mijn acné (vond ik) best erg dus ik was wel blij dat er een andere oplossing beschikbaar was. De behandelingen die ik bij Agnes kreeg waren fijn, maar tegelijkertijd ook niet. Het was fijn omdat ik wist dat het hielp; hier kwam ik na een paar keer achter, maar ze waren niet fijn omdat ze soms wel pijnlijk waren.

Thuis moest ik natuurlijk ook mijn gezicht verzorgen, anders zou het niet goed (genoeg) helpen. Dit merkte ik ook als ik even verslapte; ik kreeg meteen meer puistjes. Het verzorgen thuis is op zich niet vervelend, al moet je er wel aan wennen, het is toch een paar minuten die je extra moet nemen voor je gaat slapen.

In het begin was het resultaat niet heel duidelijk te zien, maar na een tijdje is het erg duidelijk te zien. En nu, nu ik tegen het einde zit is het bijna allemaal heel mooi verdwenen. Dan kun je pas echt zien hoeveel het heeft geholpen.”

Agnes schoonheidssalon Rosalinde