Referenties en webwinkel

U kunt mij direct benaderen wanneer u producten nodig heeft:  T: 0314-34 54 46   E: agnesmoesker@hetnet.nl

En hieronder de link voor een Speciale Bestelmogelijkheid: 

https://bestelbijmijnsalon.nl/

Referenties

Cliënten en hun ervaring:

 

Spontaan compliment van mijn cliënt Dina 🙂 

Dina met een kopje thee: “Dit is precies hoe ik mij voel na mijn schoonheidsbehandeling bij jou! Ik maak er ff een foto van. Die mail ik dan naar jou Agnes.”

Saskia: “Ik kom al sinds een jaar of vijf bij Agnes. Het fijne aan Agnes vind ik de persoonlijke benadering, waarbij je je meteen op je gemak voelt.”

Door de producten die ze me heeft aangeraden en de fijne behandelingen zijn mijn huidproblemen (rosacea) nu goed onder controle. Na elke behandeling zie en voel ik de verbetering en heb ik echt het gevoel dat mijn huid er weer even tegen kan.”

“Ik wilde ook nog even zeggen dat ik erg tevreden ben met hoe mijn huid eruitziet en voelt na de behandeling deze week. Ik zie duidelijk verbetering, en het voelt ook echt anders aan, met name mijn voorhoofd, ik denk door de heerlijke massage 🙂  Mijn kin ziet er ook een stuk rustiger uit.”

Nel: Na het zorgvuldig verwijderen van meeëters: “Het ruimt weer lèkker op!”

 

UW HUID IS KOSTBAAR

Daarom verdient uw huid bijzondere aandacht en individuele, zorgvuldige verzorging. Harmonieus op elkaar afgestemde ingrediënten creëren een effectieve verzorgende formule, die optimale verdraagbaarheid garandeert met duidelijke merkbare resultaten. U helpt uw huid haar natuurlijke balans in stand te houden, opdat zij mooi en gezond blijft.

De kwaliteit van de producten is gebaseerd op gefundeerde biokosmetische en farmaceutische kennis en tientallen jaren ervaring met productontwikkeling.

Verzorging met de producten van Doctor Eckstein BioKosmetik draagt bij aan de harmonie van lichaam, geest en ziel. Al decennia lang streven wij ernaar deze zo goed mogelijk te ondersteunen.

Onze producten bevatten geen minerale oliën, siliconenoliën of synthetische kleurstoffen en worden niet op dieren getest.

Hoogachtend,

Dr. Gerd Eckstein

Agnes: “En daar ben ik heel blij mee. Fantastisch om mee te werken. En met heel mooie resultaten en tevreden clienten. Een goede keuze!